Snyd Ikke Dig Selv med Billige Græsfrø

Der er ikke nogen der kan lide at blive snydt. Det gælder nærmest uanset hvad vi snakker om, men det vi oftest risikerer er, at betale for meget for noget. Det er absolut ikke nogen rar følelse! Vi har arbejdet hårdt og længe for vores penge, og derfor finder vi os ikke i, hvis vi betaler overpris for tingene. Der er derfor også mange af os der er stolte over, at kunne finde frem til de billigste priser på tingene. Her i Nordjylland er ens evne til at forhandle priserne helt i bund den primære ting, man kan prale med, og det gør vi da også i stor stil.

Man skal dog altid huske på hvorfor man leder efter en billig pris: det er for ikke at blive snydt. Nogle gange kan man dog godt komme til at snyde sig selv, ved at være lidt for snedig (eller nærig) i forbindelse med sine køb. Når det kommer til haven, så er det specielt farligt, at gå efter de billigste frø til at plante græs, som man kan finde.

Mange går og tror, at græs er græs, og frø er frø. Det virker som så simpel og lille en ting, at det ikke virker særligt realistisk, at der skulle være forskel på tingene. Men tro mig: hvis du først har prøvet at plante virkeligt billige frø i din have, så vil du hurtigt finde ud af, at den græsplæne du får ud af det, ikke er værd at eje. Græsset risikerer at gro ujævn, du kan have skaldede pletter på plænen, og nogle former for græs giver også problemer, når man forsøger at slå græsset. Der er altså forskel på græs, og det er typisk pengene værd at købe Græsfrø af en ordentlig kvalitet.

Hvilken type græs du skal plante afhænger af, hvor du har tænkt dig, at det skal gro. Der er også særlige slags frøblandinger, som er særligt tiltænkt reparationer af en eksisterende græsplæne. Før du kaster dig ud i at købe græsfrø er det altså en god idé, at være helt skarp på, hvor du gerne vil have det til at gro og hvad dit formål er. Dem der brænder fingrene på en ?god handel? med græsfrø har ofte slet ikke gjort sig disse tanker. De ser et godt tilbud på en stor pose græsfrø i avisen eller på internettet, og slår straks til. Men ved du hvad det er for nogle frø du har købt? Ved du om det er en blanding, eller en enkelt type græs? Ved du hvilke slags områder eller formål frøene egner sig bedst til? Har du nogen som helst idé om kvaliteten af de græsfrø, som sælgeren af en eller anden grund er villig til at sælge til en meget billig pris? Det er alt sammen spørgsmål man bør stille sig selv, før man finder pengene frem. Det kan ofte bedre betale sig at købe græsfrø fra en troværdig forhandler, som også kan vejlede dig om, hvilke frø der vil være bedst til dine behov.