Plantecaféen

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_single_image image=”16209″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Plantecaféen

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][vc_column_text]På Godsbanen i Aarhus er det nu blevet muligt at købe planter til hjemmet, samtidig med man nyder en god kop kaffe fra Mokkahouse som åbner en kaffebar på stedet. Det hele foregår i rustikke rammer med masser af fantastiske planter og god stemning.

 

Plantecaféen er skabt som et rum, hvor folk kan slappe af. Dette er helt sikkert en anderledes caféoplevelse, hvor folk har mulighed for at føle den ro og refleksion, som et rum fyldt med planter kan skabe. På plantecaféen får du både den gode energi fra byen og den rolige fornemmelse for naturen.

 

Hos plantecaféen er du sikker på at få en speciel oplevelse. Du finder alt fra inspirerende bøger til små produkter lavet af folkene på Institut for (X). Og selvfølgelig planter. Masser af planter. Plantecaféen omfavner i høj grad naturen men byder også på workshops, et planteværksted og plantemarkeder.
Plantecaféen holder desuden forskellige events udenfor åbningstid. Disse omfatter f.eks. plantekurser, plantebio og kaffeskole. Kig forbi plantecaféen og nyd en kop varm kaffe med afdæmpet jazz i baggrunden.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][vc_column_text]Sted:
Institut for (X), Godsbanen – Aarhus

 

Åbningstider:
Tirsdag-søndag fra kl. 09-17.

 

Kontakt:
plantecafeen@plukk.dk

 

Se mere her: plukk.dk/plantecafeen
[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row]