Høj på livet med smoothies

Man skal forkæle sig selv, mindst en gang om dagen. Måske to, måske flere. Men mindst én gang i hvert fald. Der skal ske noget godt, som løfter humøret og giver glæde, som kan sprede sig ud over hele resten af dagen. Det behøver ikke at være kage. For den sags skyld behøver det heller ikke nødvendigvis at være slik eller noget med sukker. Faktisk kan det sagtens være sundt og stadig smage fuldstændigt helt igennem fantastisk.

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, så lav dig en lækker smoothie, med lækre grøntsager. En vellavet smoothie er noget af det mest velsmagende lækre. Og så giver det energi og tilfører din krop en masse sunde vitaminer og fibre. En smoothie kan være mange ting. Der findes et hav af gode opskrifter på rigtigt lækre smoothies, som du selv kan lave, hvis du har en blender i en rimelig kvalitet. Det er bare om at komme til grønthandleren og handle ind.

Find opskrifter online

Hvis du kigger ind på High on Life´s hjemmeside, så kan du finde de mest lækre opskrifter ever på smoothies, du selv kan lave hjemme i dit køkken. Manden bag, Mads Bo, har nørdet igennem og kan forsikre dig for, et laver du en smoothie, efter en af hans opskrifter, så er dagens selvforkælelse hjemme. Der er nok at vælge imellem. Du får sikkert lyst til flere.

Men uden en god powerblender går det ikke. En powerblender kan klare det hele, så din smoothie kan blive blød og lækker i konsistensen. Anskaf dig også gerne noget lækker kvalitetsolie, og så naturligvis de rigtige grøntsager. Så er det ellers bare om at komme i gang. Prøv en eller flere af de mange lækre opskrifter til at starte med.

Fuld fart på eksperimentariet

Er du først kommet på sporet af hvordan en lækker smoothie skal sættes sammen, så kan du begynde at eksperimentere på egen hånd. Det er en sjov sport at se, hvad nyt man kan frembringe, ved at sætte forskellige grundsager sammen. Det kan ende med at du bliver lige så nørdet som Mads Bo.