Den klassiske varebil opgraderet

Der kan være mange grunde til at købe sig en varebil. Men oftest er det selvstændige håndværkere, der springer ud i sådan en investering. Uanset grunden, så er der kriterier, som skal være opfyldt, for at en varebil faktisk, med fuld ret, kan kalde sig en varebil. Her spiller varerummet naturligvis en afgørende rolle. Her skal målene passe til de mest benyttede standardmål, så man kan pakke så meget som muligt ind.

En Ford Transit Custom har standardiserede mål, som gør, at varerummet kan klare sine opgaver helt optimalt. Alle, som har kørt jævnligt med varebiler ved, hvor vigtigt det er. Netop rummeligheden og proportionerne i varerummet er et afgørende argument for at vælge netop en Ford Transit Custom. Her kan ligge 3 europaller fladt på gulvet og der er plads til de almindelige 8 x 4 plader. Derudover er indretningen også klar til værktøj og andet grej.

Funktionalitet og teknologi

Den nye Ford Transit Custom har flere nye avancerede fremskridt at byde på. Den nye teknologi er til god hjælp, når man skal navigere og parkere. Der er tale om en solid, stabil og pålidelig varebil, hvor det praktiske og det komfortable er forenet på en optimal måde, som er til at tage og føle på. At det ydre design også lige har fået en opgradering, gør ikke Ford Transit Custom ringere.

Kør ud til kunder og på opgaver med Ford Transit Custom og oplev dens kvaliteter i praksis. Det er der, man virkelig får øje på dem. For en Ford Transit Custom svigter ikke. Den holder hvad den lover og giver dig et samspil, som var den din forlængede arm eller stærkt forstørrede bukselomme. Du bliver let fortrolig med en Ford Transit Custom.

Ud på vejene

Ford Transit Custom er en dejlig bil at køre. Man sidder godt, så man kan køre længe uden at blive træt. Dette er vigtigt, det ved vi alle, for kørslen er jo blot transport. Energien skal være der til at udføre et stykke reelt arbejde, når man er fremme hos kunden. Du kommer udhvilet frem med Ford Transit Custom.