Danmark spiser sammen i Aarhus

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_single_image image=”16221″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Danmark spiser sammen i Aarhus

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][vc_column_text]Tirsdag d. 25. april afholder Folkestedet på Carl Blochs Gade eventet, Danmark Spiser Sammen.

 

Aftenens menu er en 2-retters, som er udviklet af elever på Aarhus Tech, som arbejder på folkestedet, og Meyers Madhus.

Forretten består af Aarhusgryden, hvilket er en nytænkning af Boller i Karry. Den er tilsat hakket kyllingekød. Retten kan også fås som en veganer version. Efter aftenen er slut, får i alle opskriften med hjem, så i kan invitere gæster hjem til en god og lækker hovedret.

Desserten består af byg-selv rabarbertrifli med honningbagte rabarber, crumble af havre og nødder, hvid chokoladecreme med lakrids og krydderurte-sukker.

 

Arrangementet er opdelt i hvad man kalder for to seatings, det betyder at aftenen er delt op i to dele. Man kan enten bestille billet fra 17-19 og fra 20-22. Billetten inkluderer en hovedret + dessert. Prisen er 50 kr. + 5 kr. genyr for voksne, 30 kr. + 5 kr. gebyr for børn i alderen 3-12 år. Børn under 3 år er selvfølgelig også velkomne, men de skal ikke betale for at spise.

Køb dine billetter her: https://billetto.dk/e/danmark-spiser-sammen-aarhus-billetter-123341

 

Folkebevægelsen mod ensomhed står bag arrangementerne som kører på tværs af Danmark i hele uge 17. Målet er at ingen skal spise alene, ved at komme ud i alle kroge af Danmark på tværs af kulturer og forskellige generationer. Flere end 210.000 danskere siger at de føler sig ensomme, i 2020 håber man at dette antal er halveret. Så skynd dig at melde dig til og kom og nyd en god og lækker middag sammen med andre personer, som du ikke kender, men helt sikkert kommer til!

 

Nåede du ikke at få billetter til dette skønne arrangement, kan du inde på danmarkspisersammen.dk selv oprette et event. Her bestemmer du selv hvor mange du har plads til, hvad det skal koste, og hvornår på året det skal afholdes. På den måde får man også ny bekendtskaber, og måsker er man endda så heldig, at man får nye venner for livet. Så følg i fodsporerne på andre i Aarhus, som allerede har oprettet et måltid, eller skynd dig ind og se om der er plads på en af de i forvejen oprettede arrangementer i Aarhus.

 

Derinde kan du både oprette måltider som privatperson, på vegne af en forening eller en virksomhed. Følg linket nedenunder for at komme i gang, det er nemt og hurtigt.

http://www.danmarkspisersammen.dk/event-create/

 

Danmark Spiser Sammen er blevet en realitet efter støtte fra Nordeafonden. I hele uge 17 afholdes der 5 store fællesspisninger, og mere end 100 lokale og mindre fællesspisninger på tværs af den danske land. I år er det anden gang dette løber af stablen, første gang var i 2016, og sidste gang er næste år i uge 17. Målet er dog at det skal fortsætte længere ud i fremtiden end dette. Så kom og støt op omkring alle disse skønne spisearrangementer. Du vil helt sikkert ikke fortryde det. [/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][vc_column_text]Praktisk information:
Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C

 

Dato: 25. april 2017

 

Billetten inkluderer maden, drikkevarer skal tilkøbes på aftenen.

 

Priser: 50 kr, + 5 kr. gebyr for voksne, 30 kr. + 5 kr. gebyr for børn i alderen 3-12 år, børn under 3 må gerne tages med, men de skal ikke betale noget for deres mad.
[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row]