Champion – tøjbrandet som aldrig går af mode

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med dette brand, så vil du sikkert kunne kende det når du ser nogle af deres produkter. Dette fede brand, har en længere historie bag sig, og den dag i dag kan man stadig finde et sortiment af deres fede casual hoodies, T-shirts og sweatpants.

Champion som brand

Hvis man går og tænker, at Champion er en forholdsvis ny virksomhed, så kan man godt tro om igen. Virksomheden har nemlig eksisteret i ikke mindre end cirka 100år. Det blev etableret tilbage i 1919 i USA. Brandet specialiserer sig i sportstøj, og har endda produceret tøj til NBA og NFL-hold førhen. Men selvom Champion tøjet både er yderst behageligt, praktisk og ideelt til sporten, så skal man ikke tage fejl. Det passer nemlig til flere forskellige slags tøjstile og lejligheder. Og så er det bare tøj, som er yderst komfortabelt at have på, hvilket har stor betydning for mange mennesker når de skal vælge tøj.

Find looket med Champion hos qUINT

Hvis du er helt vild med hoodies, sweatshirts, sweatpants og casual T-shirts, så bør du tage et kig på www.quint.dk og tjekke deres Champion sortiment ud. Hvem elsker ikke casual wear, når man er derhjemme, er nede og træne eller som en del af ens personlige stil? Det, er der i hvert fald mange, der gør, og det kan tydeligt ses på sortimentet hos qUINT.

Masser af valgmuligheder inden for Champion tøj hos qUINT

Hvad enten du er til neutrale farver, eller godt kan lide at tøjet har lidt flere detaljer, så kan du helt sikkert finde noget som passer til din stil, indenfor Champion sortimentet hos qUINT. Leder du efter andet til garderoben, til en gave eller lignende, så kan du finde et fest udvalg af tøj, til dem som elsker streetwear blandt andet. Om det er et nyt outfit til hverdag, til den kommende tur i byen, til fødselsdagen, jobbet eller en anden vigtig begivenhed, så bør du besøge quint.dk. På hjemmesiden forhandles der desuden masser af andre fede brands, som du kan læse mere om der.