Bls ? minimalistisk nordisk design indenfor tøj

Er du glad for tøj med som bærer præg af skandinavisk design, som er enkelt, fedt og moderne, så bør du overveje at købe tøj fra Bls Hafnia. Dette tøjbrand er fra København, og man kan tydeligt føle det nordiske touch, når man ser deres udvalg. Tøjfirmaet, har eksisteret siden 2011, og har høj fokus på blandt andet hovedbeklædning, men udvalget spænder skam også over mange andre fede produkter, som kan bruges til flere forskellige anledninger.

Til dig som går op i den rette hovedbeklædning

Til hverdag, til fest eller til en anden speciel anledning. Bls Hafnia, designer de fedeste produkter i forhold til netop hovedbeklædning, netop caps. Caps er moderne, og mange mennesker går med dem dagligt, på jobbet eller til andre specielle begivenheder. Men en cap, skal ikke bare være en cap. Den skal udover at give det sidste touch til den personlige stil, også være komfortabel at have på. Og det er netop det som Bls Hafnia har stor fokus på. Selvom, at netop hovedbeklædning er det store fokus for dette fede tøjmærke, så er der også andre produkter, som er værd at lægge mærke til.

Bls Hafnia ? et firma i vækst

Selvom det smarte tøjmærke, har eksisteret siden år 2011, har det i den grad taget fart. Det betyder selvfølgelig at der er sket en stor udvikling, og at man derfor også kan få andre produkter. For eksempelvis kan man både finde unikke T-shirts, bukser og shorts. Alle sammen med et tydeligt præg af den skandinaviske, minimalistiske stil.

Hvor kan du få fat i de fede Bls Hafnia produkter?

Du behøver ikke lede længe for at finde et fedt udvalg fra den danske tøjproducent. På axel.dk, finder du nemlig lige præcis de fede caps, bukser, trøjer og T-shirts. Så er din nuværende cap ved at være godt slidt op, og trænger du til at få skiftet den ud til en fed ny model, med masser af komfort, så bør du tjekke udvalget ud på denne hjemmeside. Hvis det er hele garderoben, som trænger til et pift, kan du jo sammensætte et helt sæt med Bls Hafnia produkterne fra axel.dk