Alternative madoplevelser i Aarhus

Kunne du tænke dig at prøve en anderledes madoplevelse og samtidig spare penge? Fællesspisning er en fantastisk måde at møde nye mennesker på – Otherwise.dk giver dig overblikket over de alternative madoplevelser i Aarhus.

Hele uge 17 er sat af til Danmark Spiser Sammen. Folkebevægelsen mod ensomhed afholder et event i Aarhus, som alle kan deltage i.

[qode_button_v2 target=”_self” hover_effect=”” text=”Læs mere” color=”#000000″ background_color=”#78bebf” hover_color=”#000000″ hover_background_color=”#78bebf” link=”https://otherwise.dk/danmark-spiser-sammen”]

Om du er pølse connoisseur eller bare fan af en god hotdog er dette stedet for dig. Bliv inspireret og oplev hotdogs på en helt ny måde. 

[qode_button_v2 target=”_self” hover_effect=”” text=”Læs mere” color=”#000000″ background_color=”#78bebf” hover_color=”#000000″ hover_background_color=”#78bebf” link=”https://otherwise.dk/dm-i-hotdog”]

I juli måned får du sammen med “De rullende strandkokke”, muligheden for at lære at fange, indsamle og tilberede kystens spiselige dyr og planter.

[qode_button_v2 target=”_self” hover_effect=”” text=”Læs mere” color=”#000000″ background_color=”#78bebf” hover_color=”#000000″ hover_background_color=”#78bebf” link=”https://otherwise.dk/de-rullende-strandkokke”]

Ankersgade vil gerne værne omkring den danske tradition i at spise sammen, og inviterer derfor regelmæssigt til fællesspisning og masser af hygge.

[qode_button_v2 target=”_self” hover_effect=”” text=”Læs mere” color=”#000000″ background_color=”#78bebf” hover_color=”#000000″ hover_background_color=”#78bebf” link=”https://otherwise.dk/ankersgade”]

Oplev glæden ved fællespisning hos Cafe Vestervang beliggende tæt ved botanisk have i Aarhus. Her serveres udelukkende økologisk mad.

[qode_button_v2 target=”_self” hover_effect=”” text=”Læs mere” color=”#000000″ background_color=”#78bebf” hover_color=”#000000″ hover_background_color=”#78bebf” link=”https://otherwise.dk/spisestedet-vestervang”]

Centralt beliggende i Aarhus, finder du Cafe Møllestien. Her serveres der alle ugens dage lækkert og økologisk mad, for alle der har lyst til at kigge ind.

[qode_button_v2 target=”_self” hover_effect=”” text=”Læs mere” color=”#000000″ background_color=”#78bebf” hover_color=”#000000″ hover_background_color=”#78bebf” link=”https://otherwise.dk/moellestien”]

Street food er en fantastisk måde at spise sammen på og hvis du samtidig er mad interesseret og gerne vil prøve noget nyt, er dette stedet for dig.

[qode_button_v2 target=”_self” hover_effect=”” text=”Læs mere” color=”#000000″ background_color=”#78bebf” hover_color=”#000000″ hover_background_color=”#78bebf” link=”https://otherwise.dk/aarhus-streetfood”]

Et bredt udvalg af råvarer med alt fra grøntsager, kød, fisk til økologiske specialiteter. Perfekt til dig som vil handle ind til en aften med fællesspisning.

[qode_button_v2 target=”_self” hover_effect=”” text=”Læs mere” color=”#000000″ background_color=”#78bebf” hover_color=”#000000″ hover_background_color=”#78bebf” link=”https://otherwise.dk/ingerslevs-boulevard”]

Kombinér din shopping af planter med en god kop kaffe fra Mokkahouse i Plantecaféen nede på Godsbanen i Aarhus midtby.

[qode_button_v2 target=”_self” hover_effect=”” text=”Læs mere” color=”#000000″ background_color=”#78bebf” hover_color=”#000000″ hover_background_color=”#78bebf” link=”https://otherwise.dk/plantecafeen”]

Har du lyst til at hygge dig med at dyrke dine egne krydderurter og grøntsager, hjælpe miljøet og samtidig få en ny ven eller 2, så er Ø-Haven helt sikkert noget for dig

[qode_button_v2 target=”_self” hover_effect=”” text=”Læs mere” color=”#000000″ background_color=”#78bebf” hover_color=”#000000″ hover_background_color=”#78bebf” link=”https://otherwise.dk/oehaven-aarhus”]

Med udsigt til åen i Aarhus kan man hos Lokalcenter Carl Blochs Gade nyde sin mad i rolige og naturskønne omgivelser, og stadig være tæt på det pulserende byliv.

[qode_button_v2 target=”_self” hover_effect=”” text=”Læs mere” color=”#000000″ background_color=”#78bebf” hover_color=”#000000″ hover_background_color=”#78bebf” link=”https://otherwise.dk/carl-blochs-gade”]

Om otherwise.dk

Otherwise.dk er startet af fem studerende fra Erhvervsakademi Aarhus. Vi har alle en passion for mad, og tænkte derfor om en side der forklarede hvor i Aarhus man kunne få en alternativ madoplevelse var relevant, derfor startede Otherwise.

For Aarhus er ikke bare en by med en masse dyre restauranter, fastfood kæder, og andre steder studerende ikke har råd til at gå hen. Der eksisterer en masse muligheder for at man kan spise anderledes steder, eller steder man slet ikke havde tænkt over at gå hen.
Mere eller mindre alle kender Aarhus Street Food, og Food Festival, men hvor mange havde tænkt over at man kan gå hen og spise på de lokalcentre der findes i og omkring Aarhus. De er nemlig ikke kun åbne for den ældre generation, men for alle. Her er det muligt at købe mad til billige priser, samtidig med at man spiser sammen med andre mennesker, man ikke har mødt før.

Alle er også godt klar over, at Aarhus i 2017 er europæisk kulturhovedstad. Men hvor mange ser egentligt hvad der sker i byen, hvor mange er egentligt klar over at der kommer en masse gastronomiske oplevelser i år 2017 i forbindelse med kulturhovedstaden. Vidste du at man kan komme med ud og fange krabber ved kysten, hvor man selv står for at fange dem, og i samarbejde med uddannede kokke, skal tilberede og spise dem.

 

2017 er også året hvor Danmark endnu engang spiser sammen, dette sker i uge 17, med et stort fællesspisnings arrangement på Folkestedet Carl Blochs Gade i Aarhus C. Her kan man invitere en ven, eller bekendt som ikke kommer så meget ud, og muligvis føler sig ensom. Det hele er stablet på benene af Folkebevægelsen Mod Ensomhed, som har som mål at antallet af ensomme danskere skal sænkes fra de 210.000 der er i Danmark nu.

Så alternative madoplevelser er der nok af, du behøver ikke tage på restaurant, eller fastfood kæde for at få noget at spise. Alternativerne er mange, og her på Otherwise.dk har vi samlet mange af disse, så du kan danne dig et overblik over hvor din næste alternative madoplevelse skal være henne. Vi vil i hvert fald gøre vores til at forskellige kulinariske oplevelser i Aarhus bliver promoveret bedre end tilfældet er i dag.

 

Fællesspisning er også et mere anvendt ord, og i mange større byer ser man flere og flere der laver disse arrangementer, da man på den måde kan spise billigere ved at dele maden, end man kan ved at købe og spise det hele selv. Vi vil gerne slå et slag for, at det i fremtiden bliver endnu større, også i Aarhus.

 

Har du forslag til hvad vi ellers kan skrive om, eller bare vil komme med ris eller ros, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail. Velbekomme!